اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دادستان رشت توضیحاتی در مورد گروگان گیری اعضای یک خانواده به مدت 2 سال ارائه داد.
به گزارش مشرق ، با اعلام مرکز رسانه قوه قضائیه، مهدی فلاح میری دادستان رشت در رابطه با گروگان گیری اعضای یک خانواده در شهرستان رشت گفت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته شروع گروگانگیری این خانواده دی ماه سال 1400 بوده است.
وی افزود: گروگان گیرها که دو برادر مجرد و یک خانم ساکن شهرستان کرج و رشت بودند، قبل از این حادثه یکی از برادران و خانمی که با آنها در ارتباط بوده در شهرستان هشتگرد سابقه گروگان گیری داشتند و در دادگستری هشتگرد به 8 سال حبس محکوم شده و متواری بودند. این افراد به علت فرار از اجرای مجازات به شهرستان رشت آمده بودند و مخفیانه زندگی می کردند تا حکم در مورد آنها اجرا نشود.
دادستان رشت گفت: خانم گروگان گیر در رشت با یک خانواده متمول که پدر خانواده وکیل بود، آشنا بود و از چندین سال قبل با مادر خانواده ارتباط داشت، تمام اعضای خانواده را شناسایی کرده بود و می دانست که می توانند از آنها اخاذی کنند. بعد از مدتی این خانم با ترفندی همسر و مادر زن وکیل را به خانه دو گروگان گیر که آنها را برادر خود معرفی کرده بود می برد و آن ها را با آبمیوه مسموم، بی هوش می کند.
فلاح میری بیان کرد: گروگان گیرها با تلفن مادر خانواده به شوهر وی (پدر خانواده) پیام می دهند، آدرس می فرستند و به او اعلام می کنند حال مادر همسر وی بد شده است و سریعاً خودش را به آدرسی که می دهند، برساند. بعد از آمدن پدر خانواده، وی را نیز گروگان می گیرند. با همین ترفند خواهر و برادر همسر، را نیز بی هوش می کنند و گروگان می گیرند.
وی در ادامه گفت: خانم گروگان گیر بعد از گروگان گرفتن این افراد، به منزل این خانواده مراجعه می کند و به لحاظ شناخت قبلی از این خانواده داشت به بهانه پیشگیری از کرونا به 3 فرزند آن ها نیز قرص بیهوشی می دهد و بعد از بیهوش شدن آن ها، بقیه اعضای خانواده را نیز به منزل خودشان که یک خانه دو طبقه بود، منتقل می کنند و از این زمان گروگان گیری این خانواده در خانه افراد گروگان گرفته شده شروع می شود.
دادستان رشت اظهار کرد: با توجه به اینکه، این خانواده از قبل تصمیم به مهاجرت داشتند و آشنایان آنها نیز از این موضوع اطلاع داشتند، در طول این مدت اگر اقوام و نزدیکان با آنها تماس می گرفتند، گروگان گیرها آنها را تهدید جانی می کردند که به اقوام خود اعلام کنند مهاجرت کرده اند و در ایران نیستند.
فلاح میری در رابطه نحوه اطلاع از موضوع گروگان گیری و دستگیری گروگان گیرها گفت: در جریان ملاقات مردمی دستگاه قضائی استان که هر هفته در دادستانی مرکز استان برگزار می شود، فردی مراجعه و اعلام کرد اعضای یک خانواده چند وقتی است گروگان گرفته شده اند. فرد گزارش دهنده با افرادی که گروگان گرفته شده بودند در یک محله زندگی می کرد و همسایه آن ها بود. او به واسطه حضور در محل و شناختی که از اعضای خانواده داشت با حساس شدن روی رفت و آمدهای مشکوک به منزل گروگان ها به موضوع شک کرده و در جلسه ملاقات دادستانی مرکز استان موضوع را گزارش می دهد.
وی گفت: بعد از گزارش این فرد با دستور قضائی موضوع با حساسیت بالا مورد توجه قرار گرفته و دستور حضور نیروهای عملیاتی صادر می شود. کمتر از یک ساعت از گزارش اولیه همسایه خانواده مورد اشاره نیروهای عملیاتی با حضور در محل تحقیقات میدانی را آغاز کرده و مشخص می شود موضوع گزارش مردمی صحت داشته است. با حضور به موقع مأموران آگاهی تمام گروگان گیرها در محل دستگیر شدند. با تحقیقات به عمل آمده مشخص می شود عقبه تیم گروگان گیری با 2 نفر در کرج در ارتباط بوده اند که این افراد هم با دستور قضائی دستگیر می شوند.
{{name}}
{{content}}